TOP News

Februarie 19, 2018
UNAIDS Moldova lansează o cerere de ofertă pentru servicii de logistică și cazare pentru organizarea unor evenimente

Logistică și cazare, pentru organizarea câtorva evenimente (patru training-uri de două zile, opt traininguri de o zi și un atelier de lucru de o zi) în cadrul implementării proiectului ”Acțiuni comune de consolidare a drepturilor omului în regiunea transnistreană a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul Suediei.


Consultaţii

Această secţiune serveşte drept instrument pentru comunicarea între instituţiile şi persoanele interesate în domeniu,precum şipentru transparenţă în elaborarea diverselor documente, propuneri şi proiecte. 

Modificarea Legii nr. 23

Ministerul Săntăţii a iniţiat înepând cu data de 1 aprilie 2011 consultări publice privind proiectul de modificare şi completare a legii Legii nr. 23 din 16 februarie 2007 cu privire la profilaxia infecţiei HIV/SIDA.

Îngrijiri paliative

Regulamentul cu privire la organizarea serviciilor de îngrijiri paliative pentru persoanele cu HIV/SIDA.


Subscribe to RSS feed

Evenimente

ribbon 21ST INTERNATIONAL AIDS CONFERENCE
Iulie 18-22, 2016 / Durban International Convention Centre, Durban, South Africa

ribbon Planul de activități pentru Ziua Lumînărilor Aprinse 2016
Mai 11, 2016 / Republica Moldova

ribbon Press Conference “HIV is not a sentence”
Mai 12, 2015 / Ministry of Health, Chisinau

The awareness campaing "HIV is not a sentence" will be launched through a press conference. The campaign is dedicated to the commemoration of those who died of HIV, which is being celebrated and is culminating on the 17th of May. The awareness campaing will be implemented on both banks of Nistru river.

Noutăţi HIV/SIDA

Noiembrie 30, 2017
Mesaj cu ocazia Zilei Internaționale de combatere SIDA 2017

De această dată, Ziua Mondială de combatere a SIDA subliniază importanța dreptului la sănătate și provocările cu care se confruntă oamenii care trăiesc cu și sunt afectați de HIV în realizarea acestui drept. 

Noiembrie 20, 2017
UNAIDS announces nearly 21 million people living with HIV now on treatment

New report from UNAIDS highlights the right to health as the key to ending AIDS.

Noiembrie 08, 2017
Sănătatea mea, dreptul meu

Stoparea SIDA ca amenințare la adresa sănătății publice se poate întâmpla numai dacă aceste drepturi sunt plasate în centrul sănătății globale, astfel încât asistența medicală de calitate să fie disponibilă și accesibilă tuturor și să nu lase pe nimeni în urmă.